Nikki Baggerman komt Achilles Veen versterken

Foto: Archief
4 januari 2022, 13:28
Verlopen

VEEN - Sen Aerts gaat voetbalclub Achilles Veen aan het einde van het seizoen na acht jaar verlaten. In zijn kielzog vertrekken ook Teun Sebregts, Zain Moghal, Jay-Jay Meierdres, Rémon Koenen, Vincent van Hoof en Ferdi Kwetters bij de zaterdaghoofdklasser uit Veen.

Vijf huidige spelers hebben inmiddels aangekondigd bij Achilles Veen te zullen blijven. De technische commissie heeft bekend gemaakt dat Nikki Baggerman per direct de selectie van Achilles Veen komt versterken. De in Wijk en Aalburg woonachtige 24-jarige middenvelder komt over van FC Dordrecht. In het verleden speelde Nikki in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en kwam daarna ook nog uit voor RKC Waalwijk en TEC.

Nikki heeft voor 1,5 jaar getekend en blijft dus sowieso tot medio 2023 in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl