Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
18 januari 2022, 16:54
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte bij Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad. Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op woensdag 26 januari van 13.30 tot 16.00 uur.

De vrijwilligers Dirk en Nel Bouman hebben er weer een prachtige winkel van weten te maken met een ruim assortiment aan boeken. Iedereen vindt hier iets van zijn of haar gading. Er mogen maximaal 7 personen tegelijk in de winkel zijn en dat voor maximaal 30 minuten. Bezoekers krijgen een winkelmandje, handschoenen en het dragen van een mondkapje is verplicht. Als u verkoudheidsklachten heeft, dan blijft u thuis.

U vindt de winkel aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl