SGP Altena trapt de verkiezingscampagne 2022 voor de gemeente af

Foto: Willem Visser
2 februari 2022, 13:31
Verlopen

ALTENA - Op 1 februari heeft SGP Altena de verkiezingscampagne op ludieke wijze afgetrapt. Er werd een aanhangwagen onthuld die als eyecatcher zal opvallen in de campagne.

In aanwezigheid van belangstellenden is het verkiezingsprogramma overhandigd aan de lijsttrekker Theo Meijboom. Ook Chris Stoffer, Tweede Kamerlid voor de SGP, was aanwezig. De aanhanger met verkiezingspotlood werd onthuld op de dijk bij de Kromme Nol met op de achtergrond het verkeersknelpunt aan de N267 wat bij de SGP ook hoog op de agenda staat.

Vervolgens is een werkbezoek gebracht bij het internationale transportbedrijf E van Wijk. Hier is het verkiezingsprogramma gepresenteerd en zijn de knelpunten besproken waar de transportsector in onze regio mee te maken heeft. Speciaal voor de campagne is de website winstvooraltena.nl gelanceerd. Hierop vindt u alles rondom de campagne van SGP Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl