De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Foto: Archief
4 maart 2022, 09:25
Verlopen

WOUDRICHEM - Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Of heeft u een vraag? Maak een afspraak voor het Belastingspreekuur bij de Bibliotheek.

Het Belastingspreekuur is elke vrijdagochtend in maart en april van 10.00 tot 12.00 uur. Vrijwilligers helpen u bij het invullen van uw aangifte of het aanvragen van uitstel. Het spreekuur is op De Werf in Woudrichem. Het spreekuur is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Een afspraak maken is nodig. Dat kan telefonisch (085) 040 11 63, per mail digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl of via de website bibliotheekaltena.nl/belastingspreekuur. Op het moment dat de afspraak gemaakt wordt, helpt een medewerker van de Bibliotheek u bij het aanvragen van de zogenaamde DigiD Machtiging.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl