Pontje Steur op zoek naar reserveschipper voor 21e vaarseizoen

Foto: Archief
10 maart 2022, 21:17
Verlopen

WERKENDAM - In april start Pontje Steur met het 21e vaarseizoen. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf dan weer gebruikmaken van het pontje dat vaart in de Biesbosch tussen Draepkilweg en ’t Kooike.

Tot eind september vaart het pontje alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur. Pontje Steur brengt elk jaar weer meer fietsers en voetgangers naar de overkant van het Steurgat. De vrijwillige pontschippers geven graag informatie over de Biesbosch en alles wat er in de nabije omgeving te zien en te doen is. Reden genoeg voor elke recreant om wandel- of fietstocht ook via het pontje te laten lopen, om zo zelf deze plekjes te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een overtocht waarop de Biesbosch zich op z’n mooist laat zien.

Voor dit seizoen komen Pontje Steur een reserveschipper tekort. Men zoekt dus een vrijwillige pontschipper met een geldig Klein Vaarbewijs. Graag iemand uit de regio. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Thera van den Heuvel, tel. 06-27574184. Meer informatie over Pontje Steur is te vinden op biesboschlinie.com en voetveren.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl