Snuffelmarkt in het Duyls Bos op 16 april

Foto: Archief
10 maart 2022, 22:31
Verlopen

ALMKERK - Bezoek op 16 april in de ochtend de snuffelmarkt in het Duyls Bos in Almkerk.

De snuffelmarkt met brocante, boeken, plantenstekjes en veel gebruikte en soms zelfs nieuwe spulletjes is zeker de moeite waard om te bezoeken. De markt opent om 09.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Kom u kijken of er iets van uw gading bijzit?

Het Duyls Bos wordt sinds 1977 beheerd door de familie Van Mersbergen. De afgelopen tien jaar heeft het terrein zich ontwikkeld tot een natuurhistorische ontmoetingsplek met een museumhuisje, een oude werkplaats, een veldkapel, een ‘boerenhoek’ en een arboretum met 45 soorten bomen. Kent u het Bos nog niet, ga dan zeker kijken en voor al diegenen die het Bos misten, u bent weer van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website www.duylsbos.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl