ZVDO’74 pakt smakelijk winst

15 maart 2022, 16:19
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag mochten de heren uit Andel weer na lange rust een wedstrijd spelen. Ze zouden het opnemen tegen de heren 1 van Nuenen.

Pupil van de week Mark van Dijk gooide de bal in het water. Een spannende wedstrijd volgde. Seppe van der Wielen en Casper Robertus scoorden in de eerste periode. Nuenen wist eenmaal te scoren. Al sloot de gastploeg snel aan door als eerste in de tweede periode te scoren. De eerste helft werd afgesloten met 3-3.

Met veel spirit begonnen beide teams aan de tweede helft. Fel spel en mooie aanvallen van beide teams kwamen tot stand. In de laatste seconde van de derde periode kon Arie Stuij uit een snelle vrije bal scoren. De laatste periode ging in met 5-5. Met spanning werd de eindfase gespeeld. Jelle Sterkenburg scoorde na een manmeersituatie. Uiteindelijk gooide Emiel Goedel de wedstrijd op slot met een mooi achterwaarts schot. Met 7-5 en helaas twee spelers die het bad moesten verlaten, was de winst voor ZVDO’74.

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.