Openingsfeest voor vernieuwde dorpshuis Teratina in Eethen

Foto: Gemeente Altena
21 maart 2022, 17:51
Verlopen

EETHEN - Op zaterdag 9 april vanaf 14.00 uur vindt er een openingsfeest plaats van het dorpshuis Teratina in Eethen.

In de afgelopen maanden hebben de vrijwilligers en enkele lokale ondernemers hard gewerkt aan het nieuwe gezicht van het dorpshuis in Eethen. Ook aan de buitenkant van het dorpshuis zijn de handen flink uit de mouwen gestoken. Het aangeplante groen rondom het dorpshuis is onderdeel van de gewonnen ‘Groene Buurt Kampioen’ van de gemeente Altena.

Iedereen is welkom om op zaterdag 9 april het vernieuwde dorpshuis te komen bekijken. Kijk voor een impressie van de uitgebreide metamorfose die het dorpshuis op dit moment ondergaat op Facebook.com/dorpshuisteratinaeethen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl