Carnaval in Dussen gaat nog even door

Foto: Archief
26 maart 2022, 17:45
Verlopen

DUSSEN/KLAIENDAM - In Dussen is carnaval 2022 nog niet helemaal afgelopen. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april zijn de Kletsmaaiersavonden en op zaterdag 9 april is er een middag voor de ouderen van Klaiendam.

Beide evenementen worden georganiseerd door CV De Klaitrappers. Vanwege de beperkingen tijdens de coronatijd kon carnaval eind februari slechts gedeeltelijk gevierd worden. Prins Bies van Klaiendam kondigde toen al aan dat de viering van enkele onderdelen van het feestprogramma naar april verschoven werden. Normaal zijn de Kletsmaaiersavonden een of twee weken voor carnaval, dit jaar dus ruim een maand erna. Maar liefst zes mensen presenteren bij Bij Janne (voorheen De Koppelpaarden) op twee avonden vanaf 20.00 uur hun komische sketches. Peter Ribbers is na jaren van afwezigheid weer present. Margret Schellevis doet voor de 24ste keer mee en ook Liesbeth Boer en Adriaan van de Water zijn bekende namen. C.J. van Biesen vertegenwoordigt de jeugd, samen met Corne Boer.

Voor de oudere inwoners van Dussen hebben De Klaitrappers op zaterdag 9 april een ouderenmiddag georganiseerd. Op vier punten in het dorp (Molenwiek, Herbergier, Hof van Brecht en Molenplantsoen) kunnen ouderen opstappen voor een verrassingsmiddag. Aanmelden kan bij De Klaitrappers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl