Voorstellingen Jacoba Cultuurhuis weer van start

Foto: jacobacultuurhuis.nl
27 maart 2022, 12:31
Verlopen

WOUDRICHEM - Na een lange pauze vanwege corona start het Jacoba Cultuurhuis in Woudrichem weer met concerten.

En men trapt af op 9 april met niet de minste. Elke Vierveijzer studeerde glansrijk af aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en schreef al meerdere prijzen op haar naam, met als meest recente en prominente: de Poelifinario 2020-2021 voor het meest indrukwekkende kleinkunst- en cabaretprogramma van het seizoen. Haar liedjes kenmerken zich doordat ze steevast ontroeren, verrassen of een vinger op een zere plek leggen. Een vaste waarde en haar muzikale steun en toeverlaat is de in Dommelen geboren en getogen Michiel Wetzer, die al op jonge leeftijd pianolessen volgde bij Mieke van Aalst en later bij Chris van de Kuilen aan het conservatorium. Samen brengen zij liedjes ten gehore uit de verschillende programma’s die zij tot nu toe door het hele land hebben gespeeld, voornamelijk uit hun voorstelling ‘Lucht’.

Kaarten kunt u reserveren via info@jacobacultuurhuis.nl. De kosten zijn € 20,- per persoon en dat is inclusief consumpties. Aanmelden kan via www.jacobacultuurhuis.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl