Cursus bridge in de gemeente Altena

Foto: Pixabay
4 april 2022, 20:11
Verlopen

WOUDRICHEM - Leren bridgen kan binnenkort in de gemeente Altena bij bridgeclub Altena. Naast deelnemen en leren of verbeteren van de bridgevaardigheden, biedt het de gelegenheid nieuwe mensen te ontmoeten en te spelen in een ontspannen omgeving.

De cursus beslaat een 13-tal weken en per dagdeel uit 2,5 uur les. Deze is opgebouwd uit een uur instructie, pauze en het spelen. De spellen worden rustig uitgelegd en besproken zodat u weet wat u hebt geleerd en hoe dat u deze kunt gebruiken in uw ontwikkeling van vaardigheden. De docent is Ryks de Jong en is een ervaren en bevoegd bridge docent, die heeft aangegeven op dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdag beschikbaar te zijn.

De cursus vindt doorgang bij aanmelding van minimaal 14 personen. Individuele aanmelding of in paren is mogelijk. Bij interesse aangeven naar welk dagdeel uw voorkeur uitgaat. Normaal gesproken zal de cursus plaatsvinden in het Rondeel in Woudrichem, waar ook de bridgeclub speelt. De kosten voor de cursus bedragen € 125,-, exclusief de aanschaf van het cursusboek Bridge in een flits deel 1 van Berry Westra . Tijdens de lessen zijn consumpties voor eigen rekening. Indien u informatie wilt of andere vragen heeft, kunt u bellen met Jisk Veenstra via 06 – 13 02 54 50. U kunt zich aanmelden via bcaltena@kpnmail.nl o.v.v. cursus.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl