Feestelijke opening van Hippisch Centrum Altena

Foto: Jolanda de Jong
12 april 2022, 16:56
Verlopen

SLEEUWIJK - Zaterdag vierde Paardensportvereniging De Nieuwe Roef de officiële opening van het Hippisch Centrum Altena in Sleeuwijk.

Maandenlang is er door de vereniging en haar vrijwilligers, in samenwerking met gemeente Altena, hard en vol enthousiasme gewerkt aan de realisatie van dit paardensportcomplex. Paardensportvereniging De Nieuwe Roef en de gemeente Altena blikten tijdens de feestelijke opening terug op de meters die zijn gemaakt in de realisatie en kijken vooruit op de mogelijkheden van het Hippisch Centrum Altena.

Het complex biedt de paardensportliefhebber genoeg ruimte om verschillende disciplines te beoefenen. Ook is er nu de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten omdat de oude schuur op het terrein is omgebouwd tot een clubhuis. Zaterdagmorgen om 10.00 uur werd het complex officieel geopend. Verder stonden bij de opening de voorzitter van de paardensportvereniging Jolanda de Jong en wethouder Shah Sheikkariem stil bij de realisatie en de toekomst van het Hippisch Centrum Altena. Ook waren er een aantal unieke paardenshows.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl