ZVDO’74 blijft achter en verliest

Foto: Marielle van Rijswijk
12 april 2022, 17:08
Verlopen

ANDEL/DEURNE - Zaterdag konden de heren voor de tweede keer de strijd aan met DZT’62. In het nostalgisch ogende bad in Deurne klonk het eerste signaal.

Het ging goed aan de zijde van de thuisploeg en scoorde de eerste periode vier keer. Jan-Willem Vaneker kon een keer het net vinden voor ZVDO’74. De tweede periode stond in het teken van doelpunten. Seppe van der Wielen kon twee keer scoren. Helaas was DZT’62 sterker in scoren en maakte drie doelpunten.

De tweede helft moest er wat veranderen. Vanuit een actieve zone ging het eerste uit Andel over op een ‘full press’ verdediging. Er zou op de man gespeeld worden. Dit pakte goed uit. De thuisploeg kreeg minder ruimte en verschillende snelle counters leidden tot scoren. Jeroen Robertus en Jelle Sterkenburg konden hun namen bij het doelpuntenlijstje zetten. Helaas bleef ZVDO’74 twee punten achter. Het werd 10-8. Op 23 april zal ZVDO’74 haar laatste wedstrijd spelen om 21.15 uur tegen Aegir.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl