Terug van weggeweest: Dag van het Kasteel in Dussen

Foto: Archief
17 mei 2022, 14:58
Verlopen

DUSSEN - Op maandag 6 juni, tweede pinksterdag, is het als vanouds een feestelijke dag in Dussen. Want dan kan de poort van het kasteel en de kasteeltuin weer open voor de kastelendag! Het thema is dan ook niet voor niets: Terug van weggeweest…pareltjes van toen.

Er is voor jong en oud weer van alles te beleven in en om het kasteel. Laat uzelf meenemen naar vervlogen tijden, luister naar de verhalen van toen en ontmoet de voormalige bewoners van het kasteel. Het belooft weer een dag vol gezelligheid en plezier te worden. Met natuurlijk volop kinderactiviteiten, demonstraties van o.a. de Heeren van Altena, miniatuurboten op de gracht, een lekker hapje en drankje, live muziek van Laura en Eibe en nog veel meer. Kortom, een ouderwets feestelijke kastelendag, terug van weggeweest!

De Dag van het Kasteel in Dussen vindt plaats op 6 juni 2022 van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis voor kinderen t/m 3 jaar en houders vriendenpas. Kinderen vanaf 4 jaar € 4,- en iedereen vanaf 13 jaar € 8,-. Kijk voor meer informatie op www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl