Open dagen van het Duyls Bos

Foto: Agnes Advocaat
23 mei 2022, 17:10
Verlopen

ALMKERK - Tijdens het Pinksterweekend op 4, 5 en 6 juni worden weer de open dagen van het Duyls Bos in Almkerk gehouden. Twee jaar konden ze niet doorgaan. Reden genoeg om het extra bijzonder te maken rond de Pinksteren.

Het thema is dit jaar ‘Feest der herkenning’ wat zal zorgen voor veel herinneringen aan vroegere tijden. Elke dag zal er om 11 uur een rondleiding zijn waarbij iedereen die dat wil aan kan sluiten.

Het bos is op 4, 5 en 6 juni geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. De auto kan geparkeerd worden langs de Midgraaf, de toegang is dan via de Hillse kade waar een banner bij de poort staat. Fietsers en mensen slecht ter been kunnen via de poort aan de Duijlweg komen. Voor meer informatie bezoekt u de website via www.duylsbos.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl