Scooterrijder rijdt in Sleeuwijk rond met WOK-melding op voertuig

Foto: Archief
4 augustus 2022, 21:47
Verlopen

SLEEUWIJK - Tijdens een surveillance zagen de wijkagenten Altena een scooter rijden in Sleeuwijk. De scooter en de bestuurder waren bij de politie bekend.

De bestuurder van de scooter zorgde eerder namelijk voor veel overlast in Sleeuwijk door zijn rijgedrag en de hoge snelheid. De scooter is vervolgens gecontroleerd en uit het verkeer genomen. De bestuurder van de scooter heeft meerdere processen-verbaal gekregen. Ook zal zijn scooter technisch gekeurd worden door de politie, wat kan leiden tot proces-verbaal.

Op de scooter stond een WOK melding. WOK staat voor ‘wacht op keuring’. Een WOK betekent dat het voertuig niet aan de wettelijk eisen voldoet en deze herkeurd moet worden; vaak is de reden van een WOK melding de technische staat van of de snelheid van de scooter.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl