Bazaar bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
21 september 2022, 20:44
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Na twee jaar van afwezigheid wordt er op vrijdag 7 oktober weer de bazaar/draaiavond gehouden bij Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te wijk en Aalburg.

Het evenement vindt plaats in het atrium en het restaurant. Er is van alles te doen zoals een verkoop van bloemen en planten, tweedehands boeken en handwerkartikelen. Maar ook allerlei activiteiten, zoals enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven voor een cavia, een boodschappenmand, een ringwerpspel, een lollyspel en de appelboom. Er is ook een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen.

In het gezellige restaurant kunt u terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme snacks. Tenslotte, het rad van avontuur met het bekende plaatsnamenspel zal ook weer vele rondes draaien. De bazaar/draaiavond begint om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Maaswaarden ouderenzorg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl