Dag van de Ondernemer 2023: gemeente Altena nodigt ondernemers uit voor evenement met Mathijs Bouman

Foto: Ter illustratie
3 november 2023, 14:27
Verlopen

ALTENA - Op vrijdag 17 november 2023 is het de Dag van de Ondernemer. Omdat de gemeente Altena binnenkort 5 jaar bestaat, besteedt gemeente Altena graag meer aandacht aan deze dag. Gemeente Altena nodigt ondernemers uit voor een bijeenkomst op vrijdag 17 november.

Wethouder Wendy van Ooijen – van Breugel: “Gemeente Altena wil op de Dag van de Ondernemer graag het ondernemerschap onder de aandacht brengen en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Met Mathijs Bouman als spreker willen we ondernemers inspireren en ons vijfjarig bestaan als gemeente Altena extra vieren.” Van 16.00 tot 16.30 uur is de inloop. Om 16.30 uur opent wethouder Wendy van Ooijen – van Breugel het programma. Daarna geeft Mathijs Bouman een presentatie over economie en ondernemerschap. Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij onder andere RTL-Z, De Wereld Draait Door en Jinek. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De bijeenkomst is op Golfpark Almkreek, Hoekje 7B in Almkerk. Wilt u ook bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Ga naar de website voor meer informatie: www.gemeentealtena.nl/ondernemen/dag-van-de-ondernemer-2023. Mailen ondernemen@gemeentealtena.nl of bellen 0183-516710 kan ook.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl