Duurzaamheidscafé in Woudrichem

Foto: hybilab.nl
17 maart 2024, 12:24
Verlopen

WOUDRICHEM - Microplastics: ze zitten overal. In het water, de shampoo en bodylotion, ons eten én ons eigen lichaam. Maar, wat zijn microplastics eigenlijk? Kunt u ze zien? En wat is het effect van microplastics op onze gezondheid en op het milieu?

Milou van Voorst uit Gorinchem werkt sinds de pionierstijd van microplastic-onderzoek aan studies, analyses en wetgeving op dit gebied. Zij vertelt tijdens dit Duurzaamheidscafé over wat microplastics precies zijn, wat de effecten zijn op mens en milieu en hoe wij microplastics kunnen reduceren. Het Duurzaamheidscafé is ook een geweldige plek is om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Mensen die net als u bewust bezig zijn met duurzame keuzes maken. Hier kunt u ervaringen delen, elkaar motiveren en nieuwe contacten leggen.

Voelt u uzelf soms overweldigd door de complexiteit van duurzaam leven? Kom dan naar het Duurzaamheidscafé. Het wordt gehouden op zaterdag 30 maart tussen 10.00 en 11.30 uur in de bibliotheekvestiging in Woudrichem. Deelname is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl