Paasconcert met jubileumbier

Foto: Archief
22 maart 2024, 16:00
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 30 maart geeft Altena Brass zijn jaarlijkse Paasconcert. Dit jaar vindt het concert plaats bij Golfpark Almkreek, waar ook het allereerste Paasconcert van Altena Brass heeft plaatsgevonden.

Tijdens het concert zullen ook oud-leden van de band optreden en wordt het jubileumbier ‘Oranje strop’ gepresenteerd. Jaarlijks geeft Altena Brass een concert op de zaterdag voor Pasen. Dit jaar staat voor de pauze onder andere het spectaculaire Extreme Makeover van de Nederlandse componist Johan de Meij op het programma. Na de pauze staat het concert in het teken van 25 jaar Altena Brass, met onder andere de presentatie van het jubileumbier ‘Oranje strop’. Speciaal voor Altena Brass heeft brouwerij Gebalde Vuist uit Hank een jubileumbier met de naam ‘Oranje strop’ gebrouwen. Het jubileumbier is uiteraard koperkleurig en heeft een alcoholpercentage van ruim 5%. De naam verwijst naar de oranje stropdas die tijdens concerten door de heren in de band wordt gedragen.

Voorafgaand aan het concert vindt een reünie van oud-leden plaats. ’s Middags zullen zij samen muziek maken, onder leiding van Jan Gerrit Adema (eerste dirigent van Altena Brass) en Ward de Ketelaere (huidige dirigent van Altena Brass). ’s Avonds zullen de reünisten een muzikale bijdrage leveren aan het concert.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl