Vrijbuiters Paaswandeltocht op Tweede Paasdag

Foto: Aangeleverd
22 maart 2024, 16:16
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op Tweede Paasdag vindt voor het 37ste jaar de Paaswandeltocht plaats vanaf Wijk en Aalburg, waarvan de organisatie in handen is van wandelsportvereniging de Vrijbuiters.

Het startburo is de kantine van SV NOAD’32 in Wijk en Aalburg en vanaf daar gaan de routes richting de vesting van Heusden, Herpt, Haarsteeg, Oudheusden en Heesbeen. Bij die laatste is een rustplaats ingericht, verzorgd door de Vrijbuiters. Na de rustpauze gaan de wandelaars van de 40 km richting Doeveren en via de pont in Drongelen richting Eethen en Genderen. Andere afstanden komen via de Heusdensebrug naar Genderen, waar ook een rustplaats is ingericht. De 10 km-route loopt rechtstreeks van Wijk en Aalburg naar deze rustplaats.

Aan de start krijgen deelnemers een routebeschrijving met alle afstanden in zijn geheel gepijld en een echt gekookt ei aangeboden. Daarnaast rijden er twee auto’s mee met onder andere mensen van EHBO Wijk en Aalburg. Het inschrijfgeld is € 3,50 per persoon en de verschillende afstanden starten op verschillende tijden. Voor meer informatie kunt u mailen naar wsvdevrijbuiters@gmail.com of bellen naar Jan van Rijswijk via 0651249920.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl