Nederlands grootste opschoonactie ook in Altena

Foto: Supporter van schoon
18 februari 2019, 18:56
Verlopen

ALTENA - Zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. Ook in de gemeente Altena ruimen inwoners en verenigingen op verschillende plaatsen zwerfafval op. Gemeente Altena ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen.

Meedoen aan de opschoonactie is simpel. Iedereen kan zich alleen of met buren, collega’s, vrienden of teamgenoten aanmelden op gemeentealtena.nl/opschoondag. Aanmelden kan tot 15 maart. Deelnemers krijgen van de gemeente grijpers, hesjes en vuilniszakken. Kinderen kunnen daarnaast meedoen met Afvalbingo. Een volle bingokaart betekent een leuke verrassing. Alle deelnemende groepen maken bovendien kans op een mooie prijs.

Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente, in samenwerking met Schone Maas Brabant en adviesbureau De Bries.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl