Altena Road Runners mag weer gaan trainen

Foto: Hans Verbeek
10 april 2021, 06:36
Verlopen

ALTENA - Goed nieuws voor Altena Road Runners. Vrijdagmiddag heeft wethouder Shah Sheikkariem een gesprek gehad met de voorzitter van Altena Road Runners Hans Verbeek.

Altena Road Runners had aangegeven dat zij heel graag weer willen gaan trainen, maar dat dit niet mogelijk is omdat men geen accommodatie heeft. Wethouder Shah Sheikkariem: “Vanuit onze kernteam Corona kunnen we instemmen dat de trainingen opgepakt worden. Wel zijn specifieke afspraken gemaakt over leeftijd, aantal en afstand. We vertrouwen erop dat de vereniging hierin haar verantwoordelijkheid neemt. Het is van groot belang dat we vitaliteit hoger op de politieke agenda van Den Haag krijgen, zodat ook de sportscholen de ruimte krijgen om te experimenteren.”

Altena Road Runners heeft het industrieterrein in Giessen aangewezen gekregen als locatie waar ze gaan trainen. Voorzitter Hans Verbeek: “Wij zijn enorm blij dat we weer aan de gang kunnen. We liggen, met uitzondering van onze jeugdleden, inmiddels al meer dan een jaar stil en de honger om met elkaar te gaan trainen is enorm groot. De leden kunnen zich nu gaan voorbereiden op de wedstrijden die vanaf eind augustus op het programma staan.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl