Geldzorgen? Vraag advies bij de gemeente!

Foto: Archief
11 april 2021, 11:50
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena wil inwoners met financiële problemen zo goed mogelijk ondersteunen. U kunt daarom bij diverse organisaties terecht met uw zorgen.

Bereiken we wel voldoende inwoners die geldzorgen hebben? Weten ze dat er hulp is om uit deze zorgen te komen? Ook waar ze terecht kunnen voor meer informatie? Wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Altena zet zich daarvoor in. Herkent u zich in dit onderwerp? Maak dan gebruik van de voorzieningen en mogelijkheden die er geboden worden.

Praten met mensen dicht om u heen, kan helpen maar misschien wilt u die niet lastig vallen. Dan kunt u anoniem bellen naar 0800 – 81 15, de gratis adviestelefoonlijn voor geldzorgen. Ook kunt u contact opnemen met het maatschappelijk werk in Altena. Daarvoor moet u zijn bij Farent of bij Trema Welzijn. Ook kunt u terecht bij de gemeente Altena bij OnS Altena. Of zoekt u informatie over schuldhulpverlening en steunpakketten, zoals het Kindpakket? Kijk op gemeentealtena.nl voor alle contactgegevens van deze instanties.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl