Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch deelt weer bloemenzaad uit

Foto: Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch
16 april 2021, 17:35
Verlopen

ALTENA - Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch gaat ook dit jaar weer bloemenzaad uitdelen aan de inwoners van Altena.

De actie heeft dit jaar als speciaal thema ‘grip op water’ met als doel om zoveel mogelijk tegels plaats te laten maken voor groen. De gemeente Altena juicht dit van harte toe en ondersteunt daarom deze uitdeelactie. Buurtverenigingen en VVE’s kunnen zich ook aanmelden wanneer zij een geschikte locatie in hun buurt hebben om ‘grijs groener te maken’.

Het gratis bloemenzaad kunt u afhalen op donderdag 22 april. Om aan de regels van RIVM te voldoen zijn er weer diverse afhaallocaties en bent u donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur welkom om met fiets of auto via een ‘drive-through’ bloemenzaad af te halen bij een van de volgende adressen: Fam. Straver, Hillsestraat 2 te Babyloniënbroek, Fam. Tolenaars, Rijksweg 2b te Nieuwendijk en Fam. Burghout, Hoekje 8 te Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl