Koffiepraat ‘Even iets anders’ weer op markten in uw dorp

Foto: Archief
8 juni 2021, 06:20
Verlopen

ALTENA - Succesvol was Koffiepraat op de markten in Wijk en Aalburg en Woudrichem in het najaar 2020.

Vanaf half juni wordt er weer gestart. De gemeente Altena heeft hiervoor toestemming gegeven. U kunt de mensen van Koffiepraat weer tegenkomen op de lokale markten of in de kern van uw dorp in de gemeente Altena. Men is herkenbaar aan de vlag en gifgroene hesjes met de tekst ‘Koffiepraat’. Heeft u zin in een praatje of een vraag? Bent u nieuwsgierig wie deze mensen zijn? Kom dan gerust kennismaken.

In de gemeente Altena zijn vrijwillige ouderenadviseurs opgeleid die op de hoogte zijn van de activiteiten en voorzieningen die er zijn in de gemeente, maar ook kennis hebben op het gebied van welzijn, wonen en zorg. De ouderenadviseur kan ook een luisterend oor zijn als u moeite heeft om alleen te zijn of u een vorm van eenzaamheid ervaart. Samen zult u gaan bekijken of er iets mee gedaan kan worden. Wanneer u een bezoek van een vrijwillig ouderenadviseur op prijs stelt kunt u contact opnemen met Stichting Trema Welzijn (voormalig Werkendam en Woudrichem) of Stichting Pro Seniore (voormalig Aalburg).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl