Collectieve inkoopactie isolatie

Foto: Website gemeente Altena
30 juli 2021, 09:50
Verlopen

ALTENA - Bent u huiseigenaar en wilt u uw huis isoleren? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie isolatiemaatregelen van AltenaWoontSlim.

De slimste manier om energie te besparen is een goede isolatie van uw woning. Want energie die u niet verbruikt, hoeft ook niet te worden opgewekt. Een goede spouw-, vloer- of dakisolatie levert direct een forse besparing op uw energierekening. Zo levert spouwisolatie voor een gemiddelde hoekwoning al snel een besparing op van € 650 per jaar.

Als u meer dan één besparingsmaatregel uitvoert wordt het nog aantrekkelijker. U krijgt dan een subsidie van de overheid die kan oplopen tot 20% van uw investering. Het energieloket AltenaWoontSlim is een onafhankelijke partij die werkt met betrouwbare leveranciers uit de regio. U bent verzekerd van goede garantievoorwaarden. U kunt zich tot en met 15 augustus voor deze actie aanmelden. Wilt u meer informatie, stel uw vraag dan via info@altenawoontslim.nl. Heeft u interesse? Meld u aan op www.altenawoontslim.nl/isolatie en vul uw gegevens in. De leverancier neemt contact met u op voor een afspraak. Daar ontvangt u een persoonlijke offerte. Pas nadat u deze offerte heeft ontvangen, beslist u of u gebruik wilt maken van het aanbod.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl