Barvrijwilligers gezocht voor (Harten)Jager

Foto: Nicolette van Andel
25 oktober 2021, 17:25
Verlopen

GIESSEN - Ben jij een sfeermaker, dol op koffie zetten, drankjes inschenken en tosti’s maken? Word jij niet nerveus van een flinke groep mensen aan de bar, kun je een kassasysteem bedienen en ben jij beschikbaar op maandagavond of zaterdag overdag en/of begin avond?

Dan zijn Janine en Nicolette op zoek naar jou. Vanaf medio november ’21 tot en met eind maart ’22 zijn ze op zoek naar circa 8 mensen die met hen invulling kunnen geven aan het barschema van de (Harten)Jager. Wat krijg je er voor terug Een hele gezellige sfeer, toffe nieuwe contacten, 2x per jaar een gezellige vrijwilligersavond, een leuk eindejaarspresentje en natuurlijk gewoon een goed gevoel.

De HartenBrigade en de Jager zijn getrouwd in gemeenschap van goederen, dus een deel van baropbrengst wordt gestoken in mooie activiteiten die burgers van Altena blij maken Maak samen met vele anderen het verschil. Aanmelden kan via 06-38694800 of 06-30090707.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl