Wethouder Shah Sheikkariem ook voor Lokaal Brabant Statenlid voor Noord-Brabant

Foto: Archief
26 september 2023, 19:55
Verlopen

ALTENA - Shah Sheikkariem uit Babyloniënbroek wordt voor Lokaal Brabant lid van Provinciale Staten. Vrijdag wordt hij geïnstalleerd.

Sheikkariem is momenteel voor AltenaLokaal wethouder in de gemeente Altena, voor negentig procent. Hij is tevens locoburgemeester en houdt zich bezig met onder meer ruimtelijke plannen, gemeentelijk vastgoed, sport en gezondheid. Bij de op 15 maart gehouden Statenverkiezingen stond hij op de vierde plek op de lijst van Lokaal Brabant.

Doordat die nu deel uitmaakt van de coalitie, ontstond voor Sheikkariem de mogelijkheid Statenlid te worden. Van de gemeenteraad kreeg hij eerder ontheffing om naast zijn wethouderschap zijn werkzaamheden als ZZP’er uit te mogen uitvoeren. Hij laat de raad weten dat de tijd die hij als Statenlid zal besteden, past binnen de beschikbare tijd voor zijn ZZP-activiteiten. De Staten vergaderen gemiddeld twee keer per maand op vrijdag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl