Heeft u een goed idee voor Altena? Maak gebruik van het inwonersbudget

Foto: Archief
29 september 2023, 19:41
Verlopen

ALTENA - Gemeente Altena stelt in 2023 €50.000,- beschikbaar voor goede ideeën van inwoners in Altena. Inwoners kunnen hun goede ideeën indienen en bepalen dan gezamenlijk welke ideeën worden uitgevoerd.

Wethouder Wendy van Ooijen – van Breugel: “Gemeente Altena leeft door haar inwoners. Alle inwoners, zowel jong als oud, maar ook verenigingen, scholen en kerken, iedereen draagt bij aan onze samenleving. We geven onze inwoners de mogelijkheid om met elkaar te bepalen welke goede ideeën uitgevoerd gaan worden. Samen beslissen en samen doen. Een andere manier van werken. Passend bij de huidige maatschappij.”

Daarom een oproep aan onze inwoners: heeft u een idee, een vonk van inspiratie, dat het verschil kan maken? Voor de buurt, vereniging, school of kerk? Doe dan mee en dien het idee in. Pak deze kans om een budget te ontvangen waarmee uw idee werkelijkheid kan worden. Want met het Inwonersbudget is uw idee, voor elkaar. Wilt u meer informatie of wilt u uw idee indienen? Ga naar www.gemeentealtena.nl/inwonersbudget.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl