Bezoek de vergadering van de sportraad op 26 oktober

Foto: Archief
21 oktober 2023, 12:02
Verlopen

ALTENA - Op donderdag 26 oktober om 19.30 uur vergadert de Sportraad van de gemeente Altena. U bent van harte welkom om de vergadering van de Sportraad Altena als toehoorder bij te wonen.

De Sportraad Altena adviseert de gemeente over haar sportbeleid. Sporten en bewegen is gezond. Veel mensen beleven er plezier aan en ontmoeten er anderen. De Sportraad denkt mee met de gemeente over het beweegaanbod en of iedereen mee kan doen. Op de agenda staan onder meer de onderwerpen: het Gezond en Actief Leven Akkoord, Werving verenigingsondersteuners, het Meerjaren Investerings- en Onderhouds Plan voor de buitensportaccommodaties en de Stand van zaken rond de organisatie van het Sportcafé op 20 november.

De vergadering is deze keer bij VV Wilhelmina ’26 aan de Maasdijk 20a in Wijk en Aalburg. U bent van harte welkom om de vergadering van de Sportraad Altena als toehoorder bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Hella de Ridder via h.deridder@gemeentealtena.nl en via de website www.sportraadaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl