Schriftelijke vragen aan het college vanwege schrijfwedstijd Bibliotheek CultuurPuntAltena

Foto: Archief
26 oktober 2023, 07:26
Verlopen

ALTENA - SGP Altena heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd die werd georganiseerd door Bibliotheek CultuurPuntAltena.

De vragen van de SGP gaan over de inspanningen van het college met betrekking tot het tegengaan van onder andere alcoholgebruik onder jongeren, in relatie tot de inhoud van het winnende verhaal. In de gepubliceerde winnende bijdrage wordt op een ‘beeldende’ wijze beschreven hoe na een forse ‘kater’ van twee opvolgende voorgaande nachten het opnieuw volgieten met bier toch wel aantrekkelijk is.

De SGP wil van het college weten of zij van mening zijn dat een dergelijke publicatie lijnrecht tegenover alle inspanningen van het college staat om het alcoholgebruik onder jongeren tegen te gaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl