Start campagne #Laterregeljenu

Foto: Archief
13 maart 2024, 16:17
Verlopen

ALTENA - De week van het geld is van 11 tot en met 15 maart. In deze week lanceert Surplus de campagne #laterregeljenu. De campagne gaat over (levens)thema’s die grote gevolgen kunnen hebben voor de financiële positie van mensen.

Op de website www.surplus.nl/geld-en-recht is informatie over de thema’s te vinden. Het doel van de campagne is inwoners van Altena bewust te maken van zaken die grote invloed kunnen hebben op hun financiële positie. Zoals kinderen die 18 jaar worden, gezinsuitbreiding, pensioen, overlijden, echtscheiding en verandering van inkomen. Met de campagne wil Surplus inwoners informeren en verwijzen naar het team Geld & Recht van Surplus. Hier kunnen inwoners terecht met alle vragen over geld en regels. Door vooraf te plannen en bewust te zijn van mogelijke financiële gevolgen van (levens)thema’s, kunnen zaken tijdig geregeld worden. Hiermee worden problemen in de toekomst voorkomen.

De (vrijwillig) medewerkers van Geld & Recht van Surplus zijn er voor alle inwoners van de gemeente Altena. Zij geven advies en ondersteuning bij vragen over sociale zekerheid, financiën en consumentenzaken en helpen graag bij het vinden van een weg in het doolhof van wetten, regelingen en voorzieningen. Een afspraak maken kan door een e-mail te sturen naar altena@surplus.nl of bel 0183 – 408 444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl