Extra opvoeringen ‘In Catering’

Foto: Archief
10 februari 2020, 14:04
Verlopen

UITWIJK - Op 22 februari start toneelgroep Juliana te Uitwijk met het stuk 'In Catering' van schrijver Ton Elstgeest. Inmiddels zijn de eerste 4 avonden bijna uitverkocht. Als extra avonden zijn nu 6 en 7 maart toegevoegd.

Een of andere sjacheraar, genaamd Eduardo, is een bedrijfje gestart met catering. Op een avond moet hij de catering verzorgen bij een van de meest welgestelde families van Nederland. Eduardo is een opgeblazen figuur met veel dikdoenerij en interessantdoenerij. Van catering heeft hij echter totaal geen kaas gegeten, samen met zijn nogal ontvlambare karakter en zijn aangeboren lompheid levert dit de nodige hilariteit op. Tijdens het feest wordt hij bijgestaan door Fleur die een baan in de catering eigenlijk helemaal niet ziet zitten en liever zangeres wil worden. Er wordt veel van Eduardo en Fleur gevraagd tijdens het feest. Uiteindelijk komt er nog wat hulp van ene Bertje, absoluut dom en onkundig op het eerste gezicht. Gaat hij de avond redden? Samen met Bas-Jan, Prescilla, Deborah en Paul belooft dit een spectaculaire avond te worden.

De extra voorstellingen vinden plaats in de Hoogt op 6 en 7 maart, aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.45 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn telefonisch te bestellen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur bij Elly Lievaart, tel: 0183-442153. De kaarten dienen afgehaald te worden in de Hoogt, op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl