Bingo in dorpshuis Drongelen

Foto: Pixabay
17 februari 2020, 06:00
Verlopen

DRONGELEN - Vrijdag 6 maart organiseert dorpshuis De Oude School in Drongelen weer haar jaarlijkse bingo. Dit is niet zomaar een bingo, want deze bingo staat bekend om haar prijzen en om de gezelligheid.

De deuren gaan om 19.00 uur open en de bingo zelf begint om 19.30 uur. Zorg dus dat je op tijd binnen bent. In Drongelen speelt men niet om geldprijzen, want er zijn werkelijk vele en leuke prijzen te winnen. Gedurende deze bingo-avond kunnen er ook lootjes gekocht worden voor een uitgebreide verloting. Kleine bingo boekjes kosten € 5,00 per boekje en grote bingo boeken kosten € 7,50 per set. Hiermee worden 8 speelrondes gespeeld. Als klap op de vuurpijl wordt er ook weer een jackpotronde gespeeld. Een bingokaart voor de jackpotronde bedraagt € 2,50.

Uiteraard is de bar open, dus de keel kan gesmeerd worden. Kortom, het belooft weer een gezellige avond te worden met vele leuke prijzen. Vrienden, kennissen, familieleden en collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dorpshuis De Oude School in Drongelen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like dan de facebookpagina, www.facebook.com/oudeschooldrongelen of bezoek de website van het dorpshuis www.dorpshuisdrongelen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl