Zonnepanelen op brede scholen in Sleeuwijk en Werkendam

Foto: Facebook gemeente Altena
19 juni 2020, 16:17
Verlopen

SLEEUWIJK - Op vrijdag 19 juni is het dak van de brede school in Sleeuwijk vol gelegd met zonnepanelen. Vanaf heden wordt het gebouw op een duurzame manier van energie voorzien.

Wethouder Roland van Vugt van de gemeente Altena en directeur Wim Marinissen van basisschool De Morgenster namen hoogstpersoonlijk een kijkje op het dak. Volgende week worden de panelen ook geplaatst op het dak van MFA Vlechtwerk in Werkendam.

Beide gebouwen zijn recent gebouwd en hebben een hoge GPR-score, wat een meetwaarde is voor gebouwduurzaamheid op de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. De zonnepanelen maken de gebouwen nu bijna energie neutraal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl