Meester Wim neemt afscheid van de Morgenster

Foto: Redactie
8 juli 2020, 16:22
Verlopen

SLEEUWIJK - Op 8 juli schonken de leerlingen van basisschool de Morgenster in Sleeuwijk met heel veel activiteiten aandacht aan het vertrek van directeur Wim Marinissen waar hij zichtbaar van genoot.

Meester Wim was ruim 26 jaar directeur van de basisschool de Morgenster in Sleeuwijk. Zichtbaar genietend en soms ook ontroerd genoot hij van alles wat door en met de leerlingen was georganiseerd. Door de corona maatregelen was het niet mogelijk om alle leerlingen en ouders bij elkaar op een locatie te krijgen en zijn afscheid te vieren.

Door heel het dorp waren klassen verspreid en zongen of spraken meester Wim toe. Ook in en rondom de school waren allerlei activiteiten georganiseerd voor, door en met de leerlingen van de basisschool. Marinissen gaat nu vooral genieten van het zelf vullen van zijn agenda en blikt terug op mooie herinneringen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl