GGD onderzoekt mogelijkheid ‘priklocatie’ in Altena

Foto: GGD West-Brabant
15 januari 2021, 12:49
Verlopen

ALTENA - De GGD’s in Brabant zijn op zoek naar extra locaties waar mensen kunnen worden gevaccineerd tegen het coronavirus. Er wordt ook gekeken naar een locatie in Altena.

Sinds vrijdag zijn de drie grote priklocaties in de provincie open in Veghel, Eindhoven en Breda. Echter moeten er meer locaties komen per regio, waardoor mensen minder ver hoeven te reizen. De locaties moeten aan behoorlijk wat eisen voldoen qua veiligheid, ventilatie en rolstoel toegankelijkheid. Ook moet er voldoende opslagcapaciteit zijn voor de vaccinatiematerialen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het is uiteindelijk de bedoeling dat er in de provincie meer kleinschalige priklocaties komen waaronder een locatie in de gemeente Altena. De GGD hoopt binnenkort bekend te maken waar de extra priklocaties in de regio kunnen worden ingericht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl