Geef uw mening over het beheer en onderhoud van water

Foto: Archief
17 januari 2021, 11:41
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena werkt op dit moment samen met Waterschap Rivierenland aan een beheerplan voor een toekomstig beheer en onderhoud van het water binnen de gemeente. Dit gaat over al het water binnen de bebouwde kom zoals greppels, watergangen (sloten), vijvers en singels.

Mogelijk woont u aan het water. Mogelijk recreëert u op of aan het water. Sowieso maakt het water onderdeel uit van de kwaliteit van uw leefomgeving.

Wat is uw mening over het huidig en toekomstig beheer van het stedelijk water? Wat vindt u belangrijk? Welke ideeën heeft u? Het invullen van de enquête die opgesteld is door de gemeente Altena kost maar een paar minuten. De resultaten verwerkt de gemeente Altena in het beheerplan. Invullen kan tot 30 januari 2021 via de website aandeslag.gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl