Altena aardgasvrij: online bijeenkomst 15 april

Foto: Gemeente Altena
11 april 2021, 11:22
Verlopen

ALTENA - De verwarming aan? Koken? Dat gebeurt in de meeste huizen met gas. Dat gaat de komende 30 jaar veranderen. Nederland gaat van het aardgas af. Dus Altena ook. Hoe gaan we dat doen? En wat betekent dat voor u?

Daarover kan je met de gemeente in gesprek tijdens een online bijeenkomst donderdag 15 april van 19.30 tot 20.30 uur. De gemeente neemt u mee in de eerste stappen en wat mogelijke alternatieven zijn voor aardgas. Ook krijgt u tips hoe u nu al uw huis kunt verduurzamen. Men is benieuwd naar uw wensen, zorgen en vragen. Uw reacties worden door de gemeente gebruikt bij het maken van een plan om aardgasvrij te worden. Dit plan heet de Transitievisie Warmte. Daar komt in te staan wat de alternatieven voor aardgas zijn en met welke wijken de gemeente als eerste aan de slag wil gaan.

Voor meer informatie en aanmelden voor de online bijeenkomst bezoek je de website www.gemeentealtena.nl/aardgasvrij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl