Frans van Engelen nieuwe commercieel directeur HAK

Foto: Aangeleverd
21 maart 2024, 15:19
Verlopen

GIESSEN - Sinds 18 maart is Frans van Engelen de nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant HAK. Met deze aanstelling volgt hij Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld.

De afgelopen jaren heeft Van Engelen brede ervaring opgedaan binnen de FMCG Food-branche bij onder meer FrieslandCampina en Mars Nederland. Hij gaf onder andere leiding aan het commerciële team dat verantwoordelijk was voor Albert Heijn, Aldi en Lidl. Binnen zijn rol als commercieel directeur zal Van Engelen de groeimogelijkheden verkennen voor HAK in binnen- en buitenland, door het realiseren van nieuwe initiatieven in bestaande markten en het aanboren van nieuwe markten, klantgroepen en kanalen.

Een uitdaging waar hij zich graag voor inzet: “HAK wil groeien om positieve impact te maken op het gebied van groenteconsumptie, de eiwittransitie en de verduurzaming van de landbouw. HAK speelt hier enorm goed op in door te pionieren met een duidelijke missie: zoveel mogelijk mensen helpen om meer groenten en peulvruchten te eten.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl