Voorstelling ‘Eindelijk Volwassen’ in Meeuwen

Foto: Marcel Vaandrager
18 januari 2020, 06:17
Verlopen

MEEUWEN - Kom op zaterdag 1 februari om 20.00 uur een kijkje nemen in de wereld van De Troubabrours tijdens de avondvullende voorstelling ‘Eindelijk Volwassen’ in Dorpshuis Meeuwen aan de Dorpsstraat 28.

Zijn de Troubabrours dan eindelijk volwassen? Volgens hun nieuwe programma wel. Een mooie mix van conferences, mijmeringen, gitaar en zang. Het is genieten van het begin tot het eind. Marcel Vaandrager, Marcus Mulder en Frans Lodewijk zorgen voor serieuze, maar ook luchtige momenten. Kaarten kosten € 10,00 en zijn te bestellen bestellen via dorpshuismeeuwen@gmail.com.

Hun vorige voorstelling, Een frisse wind, speelden ze ruim vijftig keer voor goedgevulde zalen. Ze bereikten hiermee een eervolle finaleplaats op het 10e Utrechts Kleinkunstfestival in 2018. Zaterdag 28 september 2019 ging deze nieuwe voorstelling, compleet met rode loper, in première in Theater Zuidplein, Rotterdam. Een mooie avond; sfeervol plus een fijne dosis humor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl