Aanpassing portefeuilleverdeling vanwege vertrek wethouder Van Oosten

Foto: Sander van Strien
23 april 2022, 06:37
Verlopen

ALTENA - Met het vertrek van wethouder Matthijs van Oosten laat het college van Altena in een raadsinformatiebrief weten dat zijn taken overgenomen worden door collega’s.

Dit met het oog op de vorming van een nieuw college wat op korte termijn gevormd zal worden naar aanleiding van de in maart gehouden gemeenteraadsverkiezingen. Wethouder Shah Sheikkariem neemt de portefeuille participatiewet over van Van Oosten.

De wethouders Roland van Vugt en Hans Tanis zullen respectievelijk de portefeuilles arbeidsmarkt, lokale omroep, inkoop en aanbesteding, economie algemeen en maritieme maintenance, inclusief MIRT, overnemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl