Wapen van Schietsport Vereniging Werkendam spoorloos

Foto: Pixabay
17 januari 2019, 16:58
Verlopen

WERKENDAM - Een wapen van Schietsport Vereniging Werkendam is kwijt. De revolver staat wel op de lijst en wordt dus officieel als vermist beschouwd.

Het bestuur doet een oproep aan leden om de persoonlijke wapenkluis te controleren. Als het wapen niet snel boven water komt, moet de vereniging aangifte doen bij de politie. In een brief stelt het bestuur van de Schietsport Vereniging Werkendam de leden op de hoogte van het onderzoek en vraagt ze mee te zoeken.

Volgens een politiewoordvoerder worden verlofhouders, mensen en verenigingen met een vuurwapen, gemiddeld een keer per jaar gecontroleerd. Het is niet de eerste keer dat een schietvereniging te maken krijgt met de vermissing van een vuurwapen. In 2017 werden bij een schietvereniging in Den Bosch een wapen en munitie gestolen door inbrekers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl