Grote drugsopslag gevonden in bedrijfspand Nieuwendijk

Foto: Leo Boeren
22 mei 2019, 16:07
Verlopen

NIEUWENDIJK - In een bedrijfspand aan de Rijksweg in Nieuwendijk is woensdagmiddag een grote hoeveelheid drugs gevonden na een inval.

Het gaat om zo’n 200 kilo xtc-pillen, MDMA en poeders. Het gaat om een distributiecentrum voor drugs. Volgens politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk gaat het om een soort groothandel of in elk geval een hele grote opslag. Het bedrijfspand aan de Rijksweg diende als opslagplaats, er werden geen drugs geproduceerd. De politie deed een inval na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in Waalwijk aangehouden. Volgens een omwonende stond de politie rond het middaguur op de stoep. Het is bovendien niet de eerste keer dat er op het bedrijventerrein aan de snelweg een drugsvondst wordt gedaan. In 2015 werden onder een ander pand twee ingegraven containers met wietplanten gevonden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl