Jeugdwaterpoloteam ZVDO’74 zoekt nieuwe leden

Foto: ZVDO'74
24 februari 2020, 14:02
Verlopen

ANDEL - Het gaat goed bij ZVDO’74. Geheel tegen de landelijke tendens in kan de zwemvereniging melden dat ze groeiende zijn. Ook bij de waterpolo afdeling is dit het geval. Een verdubbeling van het aantal jeugdleden in enkele jaren tijd.

Trots werd er twee seizoenen terug gemeld dat er een tweede jeugdteam ingeschreven kon worden voor de competitie. Inmiddels wordt er door ZVDO hard gewerkt aan de inschrijvingen voor de komende competitie, waarbij de club de luxe heeft om inmiddels een derde jeugdteam aan te kunnen melden bij de competitieleider van de KNZB. Hiermee is ZVDO inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jeugd waterpoloverenigingen van Zuid-Nederland.

Om voor volgend seizoen het oudste jeugdteam, heren onder de 17, te versterken is ZVDO op zoek naar nieuwe leden. Wil je werken aan je uithoudingsvermogen, kracht, zwemtechniek, tactische en technische team vaardigheden? Dan is ZVDO’74 waarschijnlijk jouw nieuwe club en mag je jezelf na de zomer waterpoloër noemen. Uiteraard kun je bij ZVDO ongeveer een maand (proef) trainen om te kijken of waterpolo bij jou past. Kijk voor meer informatie op www.zvdo74.nl en meld je aan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl