Persoon met mes aangehouden

Foto: Facebook: Dussen Toen en Nu
22 mei 2020, 22:19
Verlopen

DUSSEN - Op vrijdagmiddag 22 mei rond 15.45 uur kreeg de politie een melding van een conflict tussen twee groepen jongeren in Dussen. De politie kwam ter plaatse om in eerste instantie bemiddelend op te treden.

Het conflict tussen de twee groepen lijkt te zijn begonnen op het Middeltje. Toen de politie vervolgens een drietal jongeren wilde controleren, die zich verderop in de straat bevonden, fietsten zij er snel vandoor. Na een staande houding trof de politie bij een van hen een mes aan. Hierop vluchtte de verdachte, een 14-jarige jongen, opnieuw waarna hij na een korte achtervolging te voet is aangehouden in de van Axelestraat.

Of deze aanhouding ook verband houdt met het eerdere conflict is nog niet bekend. De politie doet nader onderzoek naar deze zaak.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl