Nieuw bord voor speeltuintje nabij ’t Hart

Foto: Facebook Arno Bouman
17 januari 2021, 17:02
Verlopen

GENDEREN - Vrijdagmiddag 15 januari heeft de gemeente Altena een nieuw bord geplaatst bij het speeltuintje nabij ’t Hart in Genderen.

Het bord werd vernield in de aanloop naar het nieuwe jaar door zwaar vuurwerk. Op het speeltuinbord staat een lieflijk kindergedichtje. Opvallend aan het herplaatsen van het bord is het feit dat de dader de kosten voor het nieuwe bord zelf heeft vergoed. CDA-raadslid Arno Bouman plaatste na het opblazen van het bordje een oproep op Facebook: “Wie is/zijn er zo flink geweest om dit bordje van het speeltuintje nabij ‘t Hart te vernielen? Ooit opgehangen met een gedichtje gemaakt door de spelende jeugd. Knap werk hoor!”

De dader kreeg hierop blijkbaar spijt en stopte een enveloppe met 75 euro en excuusbriefje in de brievenbus bij Bouman. Dit geld was voldoende om een nieuw bord te vergoeden en te plaatsen door de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl