Nieuwe woonvoorziening Bloesemhoff Andel zoekt kooktalent

Foto: Bouwlinie
23 januari 2021, 12:49
Verlopen

ANDEL - De nieuwe woonvoorziening De Bloesemhoff in Andel opent in maart 2021 haar deuren voor de nieuwe bewoners. Er komen 16 cliënten te wonen in de leeftijd 19 tot en met 45 jaar met een verstandelijke beperking. Om de maaltijden te verzorgen zoekt men kooktalent.

De bewoners wonen begeleid en Stichting Prisma levert de 24-uurs zorg. Elke bewoner heeft een eigen appartement, maar eten wordt gezamenlijk gedaan. De Bloesemhoff is daarmee op zoek naar vrijwilligers met kooktalent om voor en samen met de cliënten de maaltijden te verzorgen op doordeweekse dagen.

Als iemand het leuk vindt om ’s middags naar de locatie te komen om voor de cliënten een lekkere maaltijd te bereiden, dan mag hij/zij zich graag melden. Men zoekt iemand voor maandagen, dinsdagdagen, donderdagen en vrijdagen. Vanwege de COVID-19 zal er eerst nog geen contact zijn met de bewoners en is het ook mogelijk om vanaf huis te koken. Kijk op www.bloesemhoff.nl voor contactgegevens.

Luister naar het interview met Els Swart over dit onderwerp.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl