Workshop ‘Illustreer je eigen boek’

Foto: Archief
23 juli 2021, 20:02
Verlopen

WOUDRICHEM - Heb jij deelgenomen aan de workshop 'Schrijf je eigen boek' voor jongeren? Dan heb je zelf een verhaal of een boek geschreven. Je ziet het helemaal voor je. Hoe leuk zou het zijn als je zelf ook de eyecatcher maakt op de omslag of in je tekst. Neem dan deel aan de workshop illustreer je eigen boek.

Welke scene kies je voor je illustratie? Wat laat je weg, wat voeg je toe? In kleur of zwart-wit? Tijdens deze workshop kom je daar alles over te weten. Let wel op: deze workshop is een vervolg op workshop ‘Schrijf je eigen boek’ op 28 juli. Wil je deelnemen aan deze workshop? Schrijf je dan in voor dan eerst in voor de schrijfworkshop en wie weet wordt jouw boek ook echt gedrukt en opgenomen in de collectie van de Bibliotheek CultuurPuntAltena.

De workshop illustreer je eigen boek maakt onderdeel uit van de zomertour en is op 25 augustus van 19.00 tot 20.00 uur in De Werf aan het Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekaltena.nl. Deelname is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl